Återförsäljare av motorcyklar samt MC-kläder. De har även en verkstad dit man kan lämna in sin MC för uppfräschning. De finns för tillfället ute i Bettorp.

ATM MC

Dessa människor hjälper större byggfirmor med kalkyler och beskrivningar av byggen, såsom skolor, vårdhem, kontorsbyggnader, m.m.

BK Beräkningskonsulter

Totalentreprenad av kök. De planerar och bygger ditt nya kök, inkl. VVS och installation. Titta förbi deras utställningshall.

Inexteria

Ny och stilren hår & makeup-salong strax intill Järntorget i Örebro. Med kärlek till ekologiska produkter. Kom in och skäm bort dig med ny frisyr/makeup.

Studio 2

Om ditt företag, din skola/dagis eller liknande behöver utbilda sig inom HLR eller hur man tar hand om barnolycksfall så finns Lotta! Utbildad sjuksköterska samt ett flertal utbildningar inom HLR m.fl.

LL Utbildningar

Frisörsalong på Skolgatan 48 i Örebro. Här hittar du tre pigga frisörer som klipper till fina frisyrer. Under tiden kan du luta dig tillbaka i en avslappnad atmosfär.

Klippstudion

En sida om Ervalla Bygd som ligger några mil utanför Örebro. Lite information om skola, företag, aktiviteter m.m.

Ervalla Bygdelag

En sida som presenterar de företag som är medlemmar i Tysslinge Företagare samt kommande evenemang m.m.

Tysslinge Företagare

Dessa grabbar lär ut självskydd till anställda inom ett stort antal branscher, detta om de bland annat skulle bli attackerade av en illasinnad kund.

Svenska Självskyddsgruppen

Erfaren skattejurist som hjälper små till medelstora företag med olika skattefrågor. Hög tillgänglighet, flexibilitet och närhet till kunden är ledord i verksamheten.

Lundin Skatt

Dessa killar håller på med plåt i alla dess former. Fasadarbeten, takarbeten, taksäkerhet och service. Duktiga på det de gör!

Nerikes Byggnadsplåtslageri